maitbaul

Alla inlägg under januari 2013

:(

Av Elin - 8 januari 2013 18:29

Hej, idag var ingen bra start på dagen, när jag vaknade var det iskallt hemma för ingen eldade och när jag skulle till skolan halkade när jag cyklade för det var så halt och isigt ute, och jag slog i mitt huvud, så nu har jag haft ont i givet och mått illa hela dagen.. så nu ligger jag och vilar i min säng, har inte haft mobilen uppe på flera timmar, vilket förvånar mig ? Det har inte varit sån bra start övehuvudtaget på det här året, inget har hänt, så vi får hoppas turen vänder :) Men nu ska jag fortsätta vila, ger väl ett klar tecken imån att jag lever iaf :)

Av Elin - 6 januari 2013 23:26

Hej, förlåt för jag glömmer blogga, men det händer ingenting just nu i mitt liv.. men på tisdag börjar ju skolan igen så jag kanske får mer att skriva om då om jag har tid för alla läxor som ja får :(
Igår, tror jag det var, åt jag ju på gatuköket med Julia och Olof, efter det gick vi hem till Julia och va osociala sen gick jag hem, och idag har jag pappa och isak vart i Vetlanda och handlat lite, det ändå jag köpte var ett typ lila lås till min cykel :) eller pappa köpte det :s nu ska jag försöka sova och vända tillbaka på mitt dygn.så jag inte blir så trött till skolan, godnatt :)

Av Elin - 5 januari 2013 13:42

Morsning korsning!
Nu sitter jag hos Julia och är med hon och olof :)
Om en stund ska vi gå och äta pizza och gå upp några kilon :)
Skriver senare hajdå (3c:

Av Elin - 4 januari 2013 16:56

Förlåt för jag inte har uppdaterat på några dagar, men jag har varit sjukt och inte haft nåt att skriva om, igår sov iaf Julia hos mig och vi hade väl kul? :D vi försökte spela in typ filmer.
Nu ska jag dusha så om det händer något, så skriver jag väl :)

Av Elin - 1 januari 2013 14:34

Gottnytt år på er :D
Gårdagen började med att min pappa väckte mig vid halv ett.. sen försökte jag äta frukost, jag hade as ont i halsen och var sjuk, sen dushade jag och så och gjorde mig färdig sen gick jag till Julia och sen gick vi hem till Annie på fest :) vi hade as kul och dansade, försökte skjuta raketer när det regnade och blåste och åt jätte god mat, jag gick runt nästan hela kvällen med en ballong på magen och så till alla att jag bar gravid och jag låtsades att jag var en enhörning... Jag minns inte vad klockan var när.vi gick hem men den var typ två tror jag? Jag och Julia somnade iaf inte förena vid typ fyra :s vi hade iaf sjukt kul :DD


Blev inga bra bilder igår, men ni får nöja er ;* hejdou :D

Presentation


Hej, jag är en söt och mycket störd liten flicka vid namn Elin, jag visar nu min nästan normala sida här på bloggen, förhoppnings vis tror ni väl att jag är som alla andra :) fortsätt gärna läsa min blogg så kanske jag får mer än 1-3 besökare dagligen..

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

vad ska jag skriva mer om i min blogg? (om någon läser detta och vill rösta :3 )
 dagens kläder
 musik
 smink
 mode? (kan inget mode dock)
 blogglistor, dag 1,2,3 osv.
 sluta blogg bara.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

:)

Batman Logo

:))

One Direction

:D

I Love 1D

bloggkeen

meatballpower

Ovido - Quiz & Flashcards